Technik żywienia i usług gastronomicznych - Podręczniki
( ilość produktów: 60 )
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady - A. Kołłajtis-Dołowy, K. Kozłowska, B. Pietruszka
68,20 zł/1szt.

Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
64,54 zł/1szt.

Vademecum żywienia człowieka - Marcin Jabłoński
23,02 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 27,37 zł/1szt.-15%Cena regularna: 30,00 zł/1szt.-23%
Oszczędzasz 23% (6,98 zł).
- Autorzy:

Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15 - Piotr Dominik
73,35 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 69,98 zł/1szt.+4%Cena regularna: 73,50 zł/1szt.-0%
- Autorzy:

BHP w branży gastronomicznej WSiP - Piotr Dominik
70,44 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 67,32 zł/1szt.+4%Cena regularna: 70,50 zł/1szt.-0%
- Autorzy:

Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6 - Anna Kmiołek-Gizara
69,86 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 66,99 zł/1szt.+4%Cena regularna: 69,90 zł/1szt.-0%
- Autorzy:

Przedsiębiorstwo gastronomiczne - Barbara Kozłecka, Krystyna Osowska
30,93 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 29,13 zł/1szt.+6%Cena regularna: 34,00 zł/1szt.-9%
Oszczędzasz 9% (3,07 zł).
- Autorzy:

Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2 - Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
27,78 zł/1szt.

Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
80,54 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 77,22 zł/1szt.+4%Cena regularna: 80,90 zł/1szt.-0%

Usługi gastronomiczne WSiP - Anna Kmiołek
81,60 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 79,84 zł/1szt.+2%Cena regularna: 82,00 zł/1szt.-0%
- Autorzy:

Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP - Anna Kmiołek
81,60 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 79,84 zł/1szt.+2%Cena regularna: 82,00 zł/1szt.-0%
- Autorzy:

Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP - Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mik
69,86 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 66,99 zł/1szt.+4%Cena regularna: 69,90 zł/1szt.-0%

Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02 - Iwona Namysław, Lidia Górska
67,43 zł/1szt.
- Autorzy:

Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2 - Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawic
51,12 zł/1szt.

Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP - Renata Szajna, Danuta Ławniczak
68,40 zł/1szt.
- Autorzy:
- 1
- 2















