! DOSTAWA DO DPD PICKUP, ŻABKA, KAUFLAND, DINO, SHELL TYLKO ZA 3,33 ZŁ !
Darmowa dostawa od 199,00 zł

Technik technologii żywności - Podręczniki

( ilość produktów: 15 )

Podręczniki - Technik technologii żywności : Branża gastronomiczna

Technologia żywności podręczniki

Podręczniki Technologia żywności są przeznaczone do kształcenia zawodowego oraz dla uczniów technikum gastronomicznego. Zawierają on zarówno szczegółowe informacje jak i praktyczne ćwiczenia, które są niezbędne do zdobycia wiedzy z zakresu technologii żywności. Podręczniki szczegółowo omawiają zagadnienia związanych z technologią żywności. Technologia żywności podręcznik do technikum to książka, w której znajdziesz wiele cennych informacji. Przede wszystkim podstawy technologii żywności, gdzie omówione są podstawowe pojęcia i terminy. Przedstawione są także zasady postępowania w procesie technologicznym, wytwarzania i oceny jakości żywności. W podręcznikach znajduje się także wiedza na temat technologii przetwórstwa zbóż, informacje na temat przetwarzania surowców zbożowych, zarówno zwykłych jak i dietetycznych, produkcji mąki i wytwarzania wyrobów zbożowych. W podręcznikach nie może zabraknąć również omówienia przetwórstwa mleka, a wiec procesy technologiczne od produkcji do przetworzenia mleka i jego przetworów, w tym produkcji serów i mleka w proszku. Oczywiście dowiesz się z podręczników również wszystkiego o obróbce mięsa, a także przetwarzaniu owoców i warzyw.

 

Technologia żywności podręcznik dla technikum

Podręcznik Technologia żywności jest skierowany do uczniów technikum gastronomicznego. Zawiera on wiedzę i ćwiczenia, których uczeń potrzebuje do zdobycia wiedzy z zakresu technologii żywności. Zawiera on pięć części, z których każda zawiera informacje i ćwiczenia związane z technologią żywności. Uczniowie technikum gastronomicznego, którzy chcą zdobyć wiedzę z zakresu technologii żywności, powinni sięgnąć po tego typu podręcznik. Przedstawione tu informacje i ćwiczenia są niezbędne do zdobycia wiedzy z tego zakresu.

 

Technik technologii żywności podręczniki

Technik technologii żywności musi znać szczegółowo zasady postępowania w procesie technologicznym, wytwarzania i oceny jakości żywności. Podręcznik Technologia żywności oraz inne podobne skierowane są do uczniów technikum gastronomicznego i są niezbędny do zdobycia wiedzy z zakresu technologii żywności.

 

Bardzo duży wybór tematów

Książki do nauki zawodu technik technologii żywności obejmuje bardzo szeroką grupę książek oraz zagadnień w nich poruszanych. Oferujemy książki o bezpieczeństwie i jakości żywności, o towaroznawstwie, o przygotowaniu pieczywa do dystrybucji, o ekspedycji potraw, a także wiele testów, ćwiczeń i zadań z zakresu technologii gastronomicznej. Mamy nadzieję, że każdy z naszych klientów znajdzie w naszej księgarni książki, które są mu potrzebne do poszerzenia wiedzy i zdania egzaminów, a także te, które będą dla niego naprawdę ciekawą lekturą.

Zaufane Opinie IdoSell
4.82 / 5.00 11384 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2024-12-21
Wszystko super i ekspresowo :)
2024-12-21
Ok
pixel