Technik technologii żywności
( ilość produktów: 15 )
Bezpieczeństwo i jakość żywności - Stanisław Kowalczyk
73,95 zł / szt.
Oszczędzasz 12% (10,05 zł).
- Autorzy:

Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP - Krystyna Jarosz
37,71 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (2,85 zł).
- Autorzy:

Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2 - Ewa Giemza
37,71 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (2,84 zł).
- Autorzy:

Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
35,47 zł / szt.

Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2 - pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
49,53 zł / szt.
- Autorzy:

Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4. - Piotr Dominik, Katarzyna Przybylska-Dominik
37,84 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (2,85 zł).

Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP - Krystyna Jarosz
37,71 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (2,84 zł).
- Autorzy:

Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
51,33 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (4,02 zł).
- Autorzy:

Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii - Ewa Czarniecka-Skubina, (red.) Dorota Nowak
49,53 zł / szt.

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP - Anna Kmiołek
57,01 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (4,49 zł).
- Autorzy:

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1 - Anna Kmiołek
57,01 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (4,49 zł).
- Autorzy:

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern. - Katarzyna Kocierz
43,51 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,34 zł).
- Autorzy:

Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4 - Maria Napiórkowska-Gzula, Barbara Steblik-Wlaźlak
38,97 zł / szt.

Procesy tech. w gastr. Kwal. T.6 ćw cz. 2 REA-WSiP - Lidia Górska, Iwona Namysław
47,93 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,72 zł).
- Autorzy: