Kelner - Podręczniki
( ilość produktów: 9 )Podręczniki - Kelner : Branża gastronomiczna

Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02 - Longina Borkowicz
- Autorzy:

Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem w.4 - Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
- Autorzy:

Repetytorium i testy egz. Kelner Kwal. T.10 WSiP - Renata Szajna
- Autorzy:

Obsługiwanie gości. Ćwiczenia cz.1 REA - Renata Szajna, Danuta Ławniczak
- Autorzy:

Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA - Renata Szajna, Danuta Ławniczak
- Autorzy:

Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10 REA-WSiP - Renata Szajna, Danuta Ławniczak
- Autorzy:

Organizowanie usług kelner. Kwal. T.10 ćw REA-WSiP - Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP - Danuta Ławniczak, Renata Szajna
- Autorzy:
Kelner – podręcznik dla kelnerów
Kelner to jeden z najważniejszych stanowisk w branży gastronomicznej. Wymaga on od osób pracujących na tym stanowisku wielu umiejętności z zakresu obsługi klientów, znajomości zasad higieny i technik serwisowych. Żeby móc wykonywać te obowiązki w sposób prawidłowy, kelnerzy muszą być dobrze przygotowani. Dlatego też, aby pomóc pracownikom w tym zakresie, powstał podręcznik dla kelnerów –doskonała pomoc do nauki zawodu.
Kelner – książka dla profesjonalistów
Kelner – podręczniki dla kelnerów to pozycje, z których dowiesz się zarówno o klasycznych zagadnieniach, które od lat nie ulegają zmianie, a także zagadnienia bardziej współczesne, dostosowane do obecnych realiów z zakresu branży gastronomicznej. Zawierają szczegółowe informacje o technikach serwisowych, zasadach higieny, obowiązkach kelnera, zasadach bezpieczeństwa oraz zasadach etykiety. Książki są napisane językiem przystępnym i zrozumiałym, co ułatwia jej zrozumienie i szybkie przyswojenie informacji.
W naszym sklepie internetowym oferujemy bardzo szeroki wybór książek, od usługi usługiwania, obsługiwanie gości, po organizowanie usług, a także szereg testów i repetytoriów, które nie tylko poszerzają wiedzę przed egzaminami umożliwiającymi wykonywanie tego zawodu, ale również nie pozwalają zapomnieć o najważniejszych wytycznych w zawodzie kelnera.
Podręczniki do nauki zawodu kelnera
Kelner – podręcznik dla kelnerów to idealne narzędzie do nauki zawodu. Podręczniki takie zawierają zarówno teorię, jak i praktyczne ćwiczenia, które ułatwiają przyswojenie wiedzy. Książki składają się najczęściej z kilku części, w których znajdują się wyczerpujące informacje na temat zadań i obowiązków kelnera. Znajdziemy tu również informacje dotyczące asortymentu alkoholi, zasad bezpieczeństwa, technik serwisowych i wiele innych.
Książki dla kelnerów – doświadczenia autorów
Książki dla kelnerów napisane są zazwyczaj przez doświadczonych autorów z branży gastronomicznej. Zawarte w niej informacje pochodzą z wieloletniego doświadczenia autorów w pracy z ludźmi. Książka została przygotowana z myślą o osobach, które dopiero rozpoczynają pracę w tej branży oraz dla tych, którzy chcą pogłębić swoją wiedzę i umiejętności. Książki dla kelnerów stanowią również doskonały pomysł na prezent – nie wiesz co kupić osobie pracującej jako kelner lub osobie, która chce pracować w tym zawodzie? Książki dla kelnerów na pewno doskonale się sprawdzą! To bardzo praktyczny prezent, który może przynieść obdarowanemu wiele radości!