Branża gastronomiczna - Podręczniki
( ilość produktów: 89 )Podręczniki - Branża gastronomiczna : Do nauki zawodu
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02 - Longina Borkowicz
- Autorzy:
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6 - Anna Kmiołek-Gizara
- Autorzy:
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3 - praca zbiorowa
- Autorzy:
Procesy technologiczne w gastronomii PAKIET 1-2 Wsip HGT.02 - Iwona Namysław, Lidia Górska
Usługi gastronomiczne HGT.12 - Renata Szajna
- Autorzy:
Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12 - praca zbiorowa
- Autorzy:
Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem w.4 - Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
- Autorzy:
Technik organizacji usług gastronomicznych - zbiór zadań do egzaminu zawodowego - praca zbiorowa
- Autorzy:
Wyroby cukiernicze Tom 2 Część 1 i 2 WSiP - Magdalena Kaźmierczak
Sporządzanie potraw i napojów Część 1-2 TG.07 WSiP - Marzanna Zienkiewicz
Organizacja żywienia Zasady żywienia Cz.1-2 HTG.12 - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
HGT.02 Technologia gastronomiczna Podręczniki 1-2 - Małgorzata Konarzewska
Technologia gastronomiczna Zeszyt ćwiczeń 1-2 - Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr. - Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ - Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2 - Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1 - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr - Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem - ćwiczenia część 1 - Ewa Melania Superczyńska. Żylińska-Kaczmarek
Bezpieczeństwo i jakość żywności - Stanisław Kowalczyk
- Autorzy:
Technologia gastronomiczna z... Kwal.HGT.02. cz.2 - Małgorzata Konarzewska
- Autorzy:
Repetytorium i testy egz. Kwal. TG.07/HGT.02 - Anna Kmiołek-Gizara
- Autorzy:
Technologia gastronomiczna...Kwal. HGT.02 cz.1 - Małgorzata Konarzewska
- Autorzy:
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII - praca zbiorowa
- Autorzy:
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP - Marzanna Zienkiewicz
- Autorzy:
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4 - Anna Kmiołek-Gizara
- Autorzy:
Branża gastronomiczna - podręczniki do nauki zawodu
Chcesz kształcić się i pracować w branży gastronomicznej? Podręczniki do szkoły gastronomicznej dostępne w naszym asortymencie prezentują wiedzę w przystępny i ciekawy sposób. Znajdziesz tu szeroki wybór publikacji, dzięki którym uzyskasz kwalifikacje do zawodu cukiernika, kelnera, kucharza, technika technologii żywności lub technika żywienia i usług gastronomicznych.
Podręczniki do szkoły gastronomicznej dla uczniów - zakupy online bez wychodzenia z domu
Kupując podręczniki do szkoły gastronomicznej w naszej księgarni internetowej Matfel.pl nie musisz wychodzić z domu i tracić czasu stojąc w kolejkach. Dzięki uporządkowanej ofercie produktowej i prostej wyszukiwarce w kilka sekund znajdziesz tytuł, którego szukasz. Jakie podręczniki są prawdziwymi hitami sprzedażowymi? Wielu kandydatów i uczniów szkół gastronomicznych wybiera następujące pozycje: Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii (podr. Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz, rok wydania 2021) WSiP, Vademecum żywienia człowieka (Marcin Jabłoński, rok wydania 2016) MEDYK, Przedsiębiorstwo gastronomiczne (Anna Grontkowska, rok wydania 2011) FORMAT-AB.
Szkoła gastronomiczna - podręczniki w przystępnej cenie
Jeśli Twoją największą pasją jest branża gastronomiczna podręczniki wchodzące w skład naszej oferty wydawniczej, będą dla Ciebie cennym źródłem wielu interesujących informacji. Dzięki dostępnym publikacjom zyskasz wiedzę z zakresu żywienia człowieka, BHP w pracy, organizacji produkcji gastronomicznej. Zdobędziesz szereg praktycznych umiejętności z zakresu wyrobów cukierniczych, sporządzania napojów i potraw, obsługi gości. Wiemy, jak ważna jest przystępna cena książki, dlatego często organizujemy promocje i wyprzedaże dla Klientów, dzięki czemu nowe podręczniki do szkoły gastronomicznej może kupić każdy.
Szkoła gastronomiczna - podręczniki z księgarni internetowej Matfel.pl. Szybka wysyłka!
W trosce o zadowolenie naszych Klientów uruchomiliśmy infolinię, dzięki którym możesz liczyć na wsparcie konsultantów na każdym etapie procesu zakupowego. Jakie opcje wysyłki oferujemy w Matfel.pl? Dostarczymy zamówione podręczniki za pośrednictwem Poczty Polskiej, Orlen Paczki, paczkomatów InPost lub kurierem (pod wskazany adres). Możesz również udać się po odbiór książek do krakowskiego punktu stacjonarnego (godziny otwarcia: poniedziałek - piątek 08:00 - 18:00). Wiedz, że Klienci, którzy dokonają w naszej księgarni zakupów za minimum 299 zł, nie ponoszą żadnych kosztów wysyłki towaru!