Branża gastronomiczna - Podręczniki
( ilość produktów: 87 )
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2 - Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
24,52 zł/1szt.

Testy przyg do egz. zaw. kucharz małej gastronomii - Joanna Kowalska, Karolina Mikołajczyk-Nieckarz
20,54 zł/1szt.

Język niemiecki zawodowy w gastronomii ćw. - Anna Dul
62,47 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 60,14 zł/1szt.+3%Cena regularna: 62,80 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
80,04 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 77,22 zł/1szt.+3%Cena regularna: 80,90 zł/1szt.-1%

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP - Anna Kmiołek
80,04 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 77,22 zł/1szt.+3%Cena regularna: 80,90 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1 - Anna Kmiołek
81,10 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 80,23 zł/1szt.+1%Cena regularna: 82,00 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Usługi gastronomiczne WSiP - Anna Kmiołek
81,10 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 79,84 zł/1szt.+1%Cena regularna: 82,00 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA - Magdalena Kaźmierczak
64,40 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 60,14 zł/1szt.+7%Cena regularna: 64,80 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA - Renata Szajna, Danuta Ławniczak
69,36 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 66,02 zł/1szt.+5%Cena regularna: 69,90 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP - Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mik
69,36 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 66,99 zł/1szt.+3%Cena regularna: 69,90 zł/1szt.-1%

Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02 - Iwona Namysław, Lidia Górska
66,93 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 64,09 zł/1szt.+4%Cena regularna: 67,40 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2 - Lidia Górska, Iwona Namysław
67,90 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 65,06 zł/1szt.+4%Cena regularna: 68,40 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10 REA-WSiP - Renata Szajna, Danuta Ławniczak
65,47 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 65,16 zł/1szt.+1%Cena regularna: 65,90 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP - Dorota Czerwińska
62,47 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 60,14 zł/1szt.+3%Cena regularna: 62,80 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP - Dorota Czerwińska
62,47 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 60,14 zł/1szt.+3%Cena regularna: 62,80 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2 - Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawic
50,62 zł/1szt.

Organizowanie usług kelner. Kwal. T.10 ćw REA-WSiP - Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
54,50 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 52,57 zł/1szt.+3%Cena regularna: 54,60 zł/1szt.-0%

Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP - Renata Szajna, Danuta Ławniczak
67,90 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 65,06 zł/1szt.+4%Cena regularna: 68,40 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP - Danuta Ławniczak, Renata Szajna
69,36 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 66,02 zł/1szt.+5%Cena regularna: 69,90 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu - Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak,
39,57 zł/1szt.

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II - D. Górecka, H. Limanówka, E. Superczyńska, M. Żyl
40,57 zł/1szt.

Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02 - Longina Borkowicz
Oszczędzasz 6% (3,14 zł).
- Autorzy:

Bezpieczeństwo i jakość żywności - Stanisław Kowalczyk
Oszczędzasz 9% (8,02 zł).
- Autorzy:




