Podręczniki akademickie do technologii żywności
( ilość produktów: 67 )Podręczniki - Technologia żywności : Akademickie

Jedz białko, opanuj cukier, buduj mięśnie - Megan Hansen
- Autorzy:

Glukoza pod kontrolą - Diana Pietraszewska
- Autorzy:

Wysokobiałkowa dieta roślinna - Maya Howard A., Ariel Warren
- Autorzy:

Jelita w normie Dieta w zespole jelita drażliwego - Agata Lewandowska
- Autorzy:

Jedzenie przeciwko chorobie + Jedzenie przeciwko otyłości Dr William W. Li - William Li W.

Dieta na stan zapalny. Praktyczny plan diety - Dorothy Calimeris, Sondi Bruner
- Autorzy:

Keto lunchbox - Joanna Zielewska
- Autorzy:

Klucz do długowieczności.. Jak zachować zdrowie.. - Luke Jaque-Rodney
- Autorzy:

Dieta kuloodporna - biohacking mózgu i ciała - Dave Asprey
- Autorzy:

Air fryer. Przystawki, dania główne i desery - Severine Auge
- Autorzy:

Vademecum Dietetyki. Z terminami polsko-ang. - Marcin Jabłoński
- Autorzy:

Kim jesteś, kiedy nikt nie patrzy - Michał Brzegowy
- Autorzy:

Paleo po polsku - Alicja Białowąs, Dawid Białowąs
- Autorzy:

Insulinooporność. Zdrowa dieta i zdrowe życie w.3 - Dominika Musiałkowska
- Autorzy:

Poradnik dla młodzieży. Jak jeść zdrowo? - Krzysztof Ulanowski
- Autorzy:
- Seria:

Dieta w ciąży - praca zbiorowa
- Autorzy:

Zielone koktajle. 365 przepisów - praca zbiorowa
- Autorzy:

Hepadetoks. Jak zadbać o wątrobę i schudnąć przy.. - Reginald Allouche
- Autorzy:

Jedzenie przeciwko chorobie - Dr William Li W.
- Autorzy:

Biblia witamin Dr. Earla Mindella w.zaktualizowane - Earl Mindell, Hester Mundis
- Autorzy:

Niski indeks glikemiczny - najlepsze przepisy... - Meredith Mann
- Autorzy:

Dieta low-FODMAP dla początkujących - Kate Scarlata, Dede Wilson
- Autorzy:

Biblia energetycznych koktajli proteinowych - Erin Indahl-fink
- Autorzy:

Hashimoto. Dieta i styl życia w chorobie w.4 - Agata Lewandowska
- Autorzy:

Dieta karniwora dla początkujących - Chris Irvin
- Autorzy:

Źródła zdrowia. Kuchnia polska według Pięciu Przemian - Marcin Rabka
- Autorzy:

Szybkie wegetariańskie przepisy. Zdrowo w 15 minut - Marta Maciurzyńska
- Autorzy:

Jak zlikwidować stany zapalne w organizmie.. - Simone Koch
- Autorzy:

Odchudzanie bez diety - psychodietetyka - Aleksandra Kobylańska
- Autorzy:

Przywróć równowagę swoim jelitom - Kara Holmes
- Autorzy:
Podręczniki akademickie do technologii żywności
W tej kategorii oferujemy szeroki wybór książek poświęconych tematowi technologii żywności. Znajdziesz tu merytoryczny podręcznik do technologii gastronomicznej, jak i luźniejsze opracowanie dedykowane dla hobbystów. Sprawdź, jakie tytuły cieszą się szczególnym zainteresowaniem i zamów książkę, dzięki której technologia żywności nie będzie miała przed Tobą tajemnic!
Technologia żywności - podręcznik w dobrej cenie. Szybka wysyłka i profesjonalna obsługa
Chcesz kupić podręcznik akademicki w niskiej cenie? Możesz wybrać opracowanie pt. Biotechnologia żywności - autorstwa Włodzimierz Bednarskiego i Arnolda Repsa (Wydawnictwo Naukowe PWN). Pozycja jest cennym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich oraz osób związanych zawodowo z przemysłem spożywczym. Książka w kompletny sposób omawia kluczowe kierunki badań i najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.
Inna ciekawa propozycja to Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego - autorstwa Piotra Lewickiego (Wydawnictwo Naukowe PWN). Znajdziesz tu informacje na temat zasad działania urządzeń i aparatów wykorzystywanych w nowoczesnym przemyśle spożywczym. To znakomite źródło wiedzy dla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych.
Nasza kompleksowo zaopatrzona księgarnia internetowa Matfel.pl książki do technologii żywności najlepszych wydawnictw na rynku. Na wirtualnych półkach znajdziesz publikacje wydane m.in. przez: Medpharm, KaBe, Marginesy, Pascal, UMCS, Vital, WAM, Znak, Wydawnictwo Naukowe PWN.
Nie tylko technologia żywności - książka idealna na prezent dla fana zdrowego odżywiania
Znakomitą propozycją na wydawniczy upominek dla każdego fana zdrowego odżywiania będzie Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej - Beata Anna Dąbrowska (WAM). To bestsellerowe opracowanie, które zawiera uproszczony plan diety warzywno-owocowej, tradycyjne, jak i nowoczesne przepisy na zupy, obiady, koktajle.
Kup tani podręcznik do technologii gastronomicznej w księgarni internetowej Matfel.pl
Jeśli nie chcesz przepłacać, zamów książkę o zdrowym odżywianiu lub podręcznik do technologii gastronomicznej w naszej bogato zaopatrzonej księgarni internetowej Matfel.pl. Gwarantujemy profesjonalną obsługę, szybką realizację zamówień i konkurencyjne ceny pozycji wydawniczych!