! DOSTAWA DO DPD PICKUP, ŻABKA, KAUFLAND, DINO, SHELL TYLKO ZA 3,33 ZŁ !
Darmowa dostawa od 199,00 zł

Podręczniki akademickie do technologii żywności

( ilość produktów: 47 )

Podręczniki - Technologia żywności : Akademickie

Podręczniki akademickie do technologii żywności

W tej kategorii oferujemy szeroki wybór książek poświęconych tematowi technologii żywności. Znajdziesz tu merytoryczny podręcznik do technologii gastronomicznej, jak i luźniejsze opracowanie dedykowane dla hobbystów. Sprawdź, jakie tytuły cieszą się szczególnym zainteresowaniem i zamów książkę, dzięki której technologia żywności nie będzie miała przed Tobą tajemnic!

 

Technologia żywności - podręcznik w dobrej cenie. Szybka wysyłka i profesjonalna obsługa

Chcesz kupić podręcznik akademicki w niskiej cenie? Możesz wybrać opracowanie pt. Biotechnologia żywności - autorstwa Włodzimierz Bednarskiego i Arnolda Repsa (Wydawnictwo Naukowe PWN). Pozycja jest cennym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich oraz osób związanych zawodowo z przemysłem spożywczym. Książka w kompletny sposób omawia kluczowe kierunki badań i najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.

Inna ciekawa propozycja to Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego - autorstwa Piotra Lewickiego (Wydawnictwo Naukowe PWN). Znajdziesz tu informacje na temat zasad działania urządzeń i aparatów wykorzystywanych w nowoczesnym przemyśle spożywczym. To znakomite źródło wiedzy dla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych.

Nasza kompleksowo zaopatrzona księgarnia internetowa Matfel.pl książki do technologii żywności najlepszych wydawnictw na rynku. Na wirtualnych półkach znajdziesz publikacje wydane m.in. przez: Medpharm, KaBe, Marginesy, Pascal, UMCS, Vital, WAM, Znak, Wydawnictwo Naukowe PWN.


Nie tylko technologia żywności - książka idealna na prezent dla fana zdrowego odżywiania

Znakomitą propozycją na wydawniczy upominek dla każdego fana zdrowego odżywiania będzie Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej - Beata Anna Dąbrowska (WAM). To bestsellerowe opracowanie, które zawiera uproszczony plan diety warzywno-owocowej, tradycyjne, jak i nowoczesne przepisy na zupy, obiady, koktajle.


Kup tani podręcznik do technologii gastronomicznej w księgarni internetowej Matfel.pl

Jeśli nie chcesz przepłacać, zamów książkę o zdrowym odżywianiu lub podręcznik do technologii gastronomicznej w naszej bogato zaopatrzonej księgarni internetowej Matfel.pl. Gwarantujemy profesjonalną obsługę, szybką realizację zamówień i konkurencyjne ceny pozycji wydawniczych!

Zaufane Opinie IdoSell
4.82 / 5.00 11384 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2024-12-21
Super szybko !
2024-12-21
Ok
pixel