Technik żywienia i usług gastronomicznych - Podręczniki
( ilość produktów: 56 )Podręczniki - Technik żywienia i usług gastronomicznych : Branża gastronomiczna
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02 - Longina Borkowicz
- Autorzy:
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6 - Anna Kmiołek-Gizara
- Autorzy:
Procesy technologiczne w gastronomii PAKIET 1-2 Wsip HGT.02 - Iwona Namysław, Lidia Górska
Sporządzanie potraw i napojów Część 1-2 TG.07 WSiP - Marzanna Zienkiewicz
Organizacja żywienia Zasady żywienia Cz.1-2 HTG.12 - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
HGT.02 Technologia gastronomiczna Podręczniki 1-2 - Małgorzata Konarzewska
Technologia gastronomiczna Zeszyt ćwiczeń 1-2 - Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr. - Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ - Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2 - Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1 - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr - Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
Technologia gastronomiczna z... Kwal.HGT.02. cz.2 - Małgorzata Konarzewska
- Autorzy:
Technologia gastronomiczna...Kwal. HGT.02 cz.1 - Małgorzata Konarzewska
- Autorzy:
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019 - Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak,
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII - praca zbiorowa
- Autorzy:
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP - Marzanna Zienkiewicz
- Autorzy:
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4 - Anna Kmiołek-Gizara
- Autorzy:
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady - A. Kołłajtis-Dołowy, K. Kozłowska, B. Pietruszka
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP - Anna Kmiołek
- Autorzy:
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP - Anna Kmiołek-Gizara
- Autorzy:
Vademecum żywienia człowieka - Marcin Jabłoński
- Autorzy:
- 1
- 2
Książki i podręczniki do nauki zawodu technika żywienia i usług gastronomicznych
Potrzebujesz książek i podręczników do nauki zawodu technika żywienia i usług gastronomicznych? Na stronie Matfel.pl znajdziesz najlepsze pozycje, które pozwolą Ci zdobyć wszystkie wymagane umiejętności. Książki obejmują szeroki zakres tematów związanych z techniką żywienia i usługami gastronomicznymi, takich jak techniki kulinarne, tworzenie menu, higiena i bezpieczeństwo, zarządzanie, finanse i marketing. Dzięki dużemu wyborowi książek, każdy, bez względu na zainteresowania w zawodzie technika żywienia i usług gastronomicznych, zajdzie najlepszą dla siebie pozycję.
Podręczniki technik żywienia i usług gastronomicznych
Podręczniki technik żywienia i usług gastronomicznych w Matfel.pl są najlepszymi materiałami edukacyjnymi dla każdego, kto chce uczyć się techniki żywienia i usług gastronomicznych. Zawierają one różnorodne tematy i wiele ciekawych i potrzebnych informacji na temat zasad bezpieczeństwa żywności, zdrowego odżywiania, zakładania restauracji, zarządzania zasobami i wielu innych. Każdy podręcznik zawiera szczegółowe informacje i przykłady dotyczące tego, jak prawidłowo wykonywać swoją pracę w branży gastronomicznej.
Podręczniki do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Podręczniki do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w Matfel.pl to doskonałe źródło wiedzy dla każdego, kto chce uczyć się techniki żywienia i usług gastronomicznych. Zawierają one wszystko, od podstawowych informacji o żywności po techniki kulinarne, tworzenie menu, planowanie, zarządzanie zasobami i wiele więcej. Każdy podręcznik zawiera szczegółowe informacje, przykłady i narzędzia, które pomogą Ci skutecznie i bezpiecznie wykonywać swoją pracę jako technik żywienia i usług gastronomicznych.
Podręczniki żywienie i usługi gastronomiczne – bardzo duży wybór
W naszej ofercie przygotowaliśmy bardzo duży wybór pozycji dla osób zainteresowanych usługami gastronomicznymi. Jest to dziedzina bardzo szeroka – od gotowania, poprzez prowadzenie restauracji lub innych obiektów gastronomicznych. Oferujemy nie tylko podręczniki do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, ale także wiele innych ciekawych pozycji o sporządzaniu napojów, technologiach gastronomicznych, wyposażeniu w gastronomii, o organizacji żywienia, a nawet vademecum żywienia człowieka. Dzięki tak szerokiej ofercie, każdy, bez względu na rodzaj wykonywanej pracy w gastronomii, znajdzie książkę odpowiednią dla siebie. Wybierz podręcznik, który najlepiej odpowiada Twoim potrzebom. Pamiętajmy także, że książka może być również bardzo dobrym pomysłem na prezent dla osób, które interesują się gastronomią, pracują w tym zawodzie lub chcą związać z nią swoją przyszłość.