Technik żywienia i usług gastronomicznych
( ilość produktów: 53 )
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr. - Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
54,75 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (4,30 zł).

J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021 - Katarzyna Sarna, Rafał Sarna
47,93 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,72 zł).
- Autorzy:

Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz... - Anna Skrzypek
17,32 zł / szt.
Oszczędzasz 40% (11,68 zł).
- Autorzy:

Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ - Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
17,42 zł / szt.

Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2 - Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
57,01 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (4,49 zł).

Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1 - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
57,01 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (4,49 zł).

Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr - Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
57,01 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (4,49 zł).

Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
57,01 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (4,49 zł).

Technologia gastronomiczna z... Kwal.HGT.02. cz.2 - Małgorzata Konarzewska
55,89 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (4,41 zł).
- Autorzy:

Repetytorium i testy egz. Kwal. TG.07/HGT.02 - Anna Kmiołek-Gizara
51,33 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (4,02 zł).
- Autorzy:

Technik żyw. i usług gastro.Kwal. HGT.02 cz.1 WSIP - Małgorzata Konarzewska
55,89 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (4,41 zł).
- Autorzy:

Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019 - Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak,
32,47 zł / szt.

Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.1 WSiP - Marzanna Zienkiewicz
57,01 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (4,49 zł).
- Autorzy:

Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4 - Anna Kmiołek-Gizara
57,01 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (4,49 zł).
- Autorzy:

Zbiór zadań z gastronomii WSiP - Magdalena Kaźmierczak
43,51 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,34 zł).
- Autorzy:

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady - A. Kołłajtis-Dołowy, K. Kozłowska, B. Pietruszka
38,48 zł / szt.

Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP - Anna Kmiołek
47,93 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,72 zł).
- Autorzy:

Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
49,07 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,83 zł).

Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP - Anna Kmiołek-Gizara
46,82 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,63 zł).
- Autorzy:

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie - Anna Derbis, Lidia Linka
35,47 zł / szt.
- Autorzy:

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność - (red.) Karol Krajewski, Anna Sawicka-Muchewicz (r
35,47 zł / szt.

Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15 - Piotr Dominik
51,33 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (4,02 zł).
- Autorzy:

Testy kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia... - Karolina Mikołajczyk-Nieckarz, Małgorzata Włodarc
15,87 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (1,13 zł).

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III - Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńsk
35,47 zł / szt.

Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6 - Anna Kmiołek-Gizara
49,07 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,83 zł).
- Autorzy:

Technik.. Przedsiębiorstwo gastronomiczne - Barbara Kozłecka, Krystyna Osowska
30,04 zł / szt.
Oszczędzasz 12% (3,96 zł).
- Autorzy:

Usługi gastronomiczne.Kwalifikacja T.15.3 REA-WSiP - Renata Szajna, Danuta Ławniczak
49,07 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,83 zł).
- Autorzy:

Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2 - Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
17,42 zł / szt.

Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
46,82 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,63 zł).

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2 - Anna Kmiołek
46,82 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,63 zł).
- Autorzy:

Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP - Anna Kmiołek
42,26 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,24 zł).
- Autorzy:

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3 - Marzanna Zienkiewicz
50,23 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,92 zł).
- Autorzy:

Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP - Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mik
49,07 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,83 zł).

Procesy technologiczne w gastronomii ćw REA - WSiP - Iwona Namysław, Lidia Górska
46,82 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,63 zł).
- Autorzy:

Zasady żywienia cz.2 Kwalifikacja T.15.1 REA-WSiP - Dorota Czerwińska
44,53 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,43 zł).
- Autorzy:

Zasady żywienia podręcznik cz.1 KW HGT.12 WSIP - Dorota Czerwińska
44,53 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,43 zł).
- Autorzy:

Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2 - Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawic
41,12 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,13 zł).

Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP - Renata Szajna, Danuta Ławniczak
46,82 zł / szt.
Oszczędzasz 7% (3,63 zł).
- Autorzy: