Branża gastronomiczna - Podręczniki
( ilość produktów: 87 )
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII - praca zbiorowa
45,20 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 32,80 zł/1szt.+37%Cena regularna: 48,00 zł/1szt.-6%
Oszczędzasz 6% (2,80 zł).
- Autorzy:

Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP - Marzanna Zienkiewicz
78,78 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 75,49 zł/1szt.+4%Cena regularna: 79,60 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4 - Anna Kmiołek-Gizara
78,78 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 75,49 zł/1szt.+4%Cena regularna: 79,60 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Zbiór zadań z gastronomii WSiP - Magdalena Kaźmierczak
62,47 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 60,14 zł/1szt.+3%Cena regularna: 62,80 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2 - Ewa Giemza
54,50 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 52,57 zł/1szt.+3%Cena regularna: 54,60 zł/1szt.-0%
- Autorzy:

Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2 - pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
68,61 zł/1szt.
- Autorzy:

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady - A. Kołłajtis-Dołowy, K. Kozłowska, B. Pietruszka
60,62 zł/1szt.

Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP - Anna Kmiołek
66,34 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 64,09 zł/1szt.+3%Cena regularna: 66,80 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Repetytorium i testy egz. Kelner Kwal. T.10 WSiP - Renata Szajna
53,05 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 52,32 zł/1szt.+1%Cena regularna: 53,10 zł/1szt.-0%
- Autorzy:

Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
64,04 zł/1szt.

Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP - Anna Kmiołek-Gizara
66,34 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 64,09 zł/1szt.+3%Cena regularna: 66,80 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Vademecum żywienia człowieka - Marcin Jabłoński
22,52 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 27,37 zł/1szt.-17%Cena regularna: 30,00 zł/1szt.-25%
Oszczędzasz 25% (7,48 zł).
- Autorzy:

Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15 - Piotr Dominik
72,85 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 69,98 zł/1szt.+4%Cena regularna: 73,50 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

BHP w branży gastronomicznej WSiP - Piotr Dominik
69,94 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 67,32 zł/1szt.+3%Cena regularna: 70,50 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4. - Piotr Dominik, Katarzyna Przybylska-Dominik
52,57 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 52,32 zł/1szt.+1%Cena regularna: 52,60 zł/1szt.-0%

Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik - Magdalena Kaźmierczak
69,36 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 66,99 zł/1szt.+3%Cena regularna: 69,90 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
71,30 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 70,32 zł/1szt.+1%Cena regularna: 71,90 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6 - Anna Kmiołek-Gizara
69,36 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 66,99 zł/1szt.+3%Cena regularna: 69,90 zł/1szt.-1%
- Autorzy:

Przedsiębiorstwo gastronomiczne - Barbara Kozłecka, Krystyna Osowska
30,43 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 29,13 zł/1szt.+4%Cena regularna: 34,00 zł/1szt.-11%
Oszczędzasz 11% (3,57 zł).
- Autorzy:

Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii - Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
66,61 zł/1szt.

Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA - Magdalena Kaźmierczak
64,40 zł/1szt.Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 62,17 zł/1szt.+3%Cena regularna: 64,80 zł/1szt.-1%
- Autorzy:









