Podręczniki akademickie do technologii żywności
( ilość produktów: 30 )Podręczniki - Technologia żywności : Akademickie
Księga soków. Pyszny przewodnik po zdrowiu... - Michael Murray T.
- Autorzy:
Dieta GAPS dla odbudowy mikrobiomu i uszczelnienia jelit - Hilary Boynton
- Autorzy:
130 przepisów na sezonowe potrawy o niskim indeksie glikemicznym - Natalia Dolata
- Autorzy:
Toksyczne szczawiany. Pułapka superfoods - Sally K. Norton
- Autorzy:
Kuchnia wegańska + Atlas dzikich roślin jadalnych - Monika Fijołek
Możesz wyleczyć choroby autoimmunologiczne - Amy Myers
- Autorzy:
Koktajle. Naturalne źródło witalności - Karolina Matoga
- Autorzy:
Stop zespołowi jelita drażliwego! PAKIET 2 - Mollie Tunitsky
Kuchnia wegańska. Niski indeks glikemiczny - Marta Krawczyk
- Autorzy:
Desery keto bez cukru bez glutenu - Ewelina Podrez-Siama
- Autorzy:
Proste przepisy w 15 minut - Agnieszka Stolarczyk
- Autorzy:
Dieta keto dla kobiet - Joanna Zielewska
- Autorzy:
Insulinooporność. 80 przepisów na pyszne... - Monika Krasa
- Autorzy:
Kuchnia pełna warzyw - Lidia Bawolska
- Autorzy:
Skuteczny detoks cukrowy - Diane Sanfilippo
- Autorzy:
Dieta w zespole policystycznych jajników PCOS - Tara Spencer
- Autorzy:
Dobry tłuszcz - dr Joseph Mercola, Juliusz Poznański
- Autorzy:
Kompleksowa dieta ograniczająca FODMAP - Sue Shepherd, Peter Gibson
- Autorzy:
- Seria:
Sztuka KETO 2 - Solvita Kalugina-Bułka
- Autorzy:
Gotowanie ze Świętą Hildegardą z Bingen. 170 łatwych przepisów - Marie France Delpech
- Autorzy:
Kuchnia na odporność. 101 prostych przepisów - Toby Amidor
- Autorzy:
Żywność a zdrowie człowieka - Jan Fiedurek
- Autorzy:
Podstawy żywienia i dietoterapia - Nancy J. Peckenpaugh
- Autorzy:
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności - prof. dr Danuta hab. Kołożyn-Krajewska, prof. dr
Optymalne żywienie w sporcie - Wolfgang Friedrich
- Autorzy:
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego - Lewicki Piotr P.
Biotechnologia żywności - Włodzimierz Bednarski, Arnold
- Autorzy:
Podstawy gastronomii. Od żywności do turyst. kul. - Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak
Mikroskładniki odżywcze - Grober Uwe
- Autorzy:
Chłodnictwo - Losche Klaus
Podręczniki akademickie do technologii żywności
W tej kategorii oferujemy szeroki wybór książek poświęconych tematowi technologii żywności. Znajdziesz tu merytoryczny podręcznik do technologii gastronomicznej, jak i luźniejsze opracowanie dedykowane dla hobbystów. Sprawdź, jakie tytuły cieszą się szczególnym zainteresowaniem i zamów książkę, dzięki której technologia żywności nie będzie miała przed Tobą tajemnic!
Technologia żywności - podręcznik w dobrej cenie. Szybka wysyłka i profesjonalna obsługa
Chcesz kupić podręcznik akademicki w niskiej cenie? Możesz wybrać opracowanie pt. Biotechnologia żywności - autorstwa Włodzimierz Bednarskiego i Arnolda Repsa (Wydawnictwo Naukowe PWN). Pozycja jest cennym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich oraz osób związanych zawodowo z przemysłem spożywczym. Książka w kompletny sposób omawia kluczowe kierunki badań i najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.
Inna ciekawa propozycja to Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego - autorstwa Piotra Lewickiego (Wydawnictwo Naukowe PWN). Znajdziesz tu informacje na temat zasad działania urządzeń i aparatów wykorzystywanych w nowoczesnym przemyśle spożywczym. To znakomite źródło wiedzy dla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych.
Nasza kompleksowo zaopatrzona księgarnia internetowa Matfel.pl książki do technologii żywności najlepszych wydawnictw na rynku. Na wirtualnych półkach znajdziesz publikacje wydane m.in. przez: Medpharm, KaBe, Marginesy, Pascal, UMCS, Vital, WAM, Znak, Wydawnictwo Naukowe PWN.
Nie tylko technologia żywności - książka idealna na prezent dla fana zdrowego odżywiania
Znakomitą propozycją na wydawniczy upominek dla każdego fana zdrowego odżywiania będzie Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej - Beata Anna Dąbrowska (WAM). To bestsellerowe opracowanie, które zawiera uproszczony plan diety warzywno-owocowej, tradycyjne, jak i nowoczesne przepisy na zupy, obiady, koktajle.
Kup tani podręcznik do technologii gastronomicznej w księgarni internetowej Matfel.pl
Jeśli nie chcesz przepłacać, zamów książkę o zdrowym odżywianiu lub podręcznik do technologii gastronomicznej w naszej bogato zaopatrzonej księgarni internetowej Matfel.pl. Gwarantujemy profesjonalną obsługę, szybką realizację zamówień i konkurencyjne ceny pozycji wydawniczych!