Branża gastronomiczna
Dodaj do porównania

Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ - Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
13,93 zł / szt.
Dodaj do porównania

Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2 - Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
52,05 zł / szt.
Dodaj do porównania

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 1
52,05 zł / szt.
Dodaj do porównania

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Część 2
52,05 zł / szt.
Dodaj do porównania

Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
52,05 zł / szt.
Dodaj do porównania

Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02 - Longina Borkowicz
34,73 zł / szt.
- Autorzy:
Dodaj do porównania

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem HGT.02 Szkoła ponadpodstawowa. Podręcznik część 2 - Małgorzata Konarzewska
48,66 zł / szt.
- Autorzy:
Dodaj do porównania

Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019 - Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak,
26,59 zł / szt.
Dodaj do porównania

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII - praca zbiorowa
26,59 zł / szt.
- Autorzy:
Dodaj do porównania

Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.2 WSiP - Anna Kmiołek-Gizara
52,05 zł / szt.
- Autorzy:
Dodaj do porównania

Repetytorium i testy egz. Kelner Kwal. T.9 WSiP - Piotr Dominik
39,64 zł / szt.
- Autorzy:
Dodaj do porównania

Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP - Krystyna Jarosz
34,07 zł / szt.
- Autorzy:
Dodaj do porównania

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB - Joanna Ozdarska
26,59 zł / szt.
- Autorzy:
Dodaj do porównania

Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
26,59 zł / szt.
Dodaj do porównania

Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2 - pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
41,06 zł / szt.
- Autorzy:
Dodaj do porównania

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady - A. Kołłajtis-Dołowy, K. Kozłowska, B. Pietruszka
34,73 zł / szt.
Dodaj do porównania

Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP - Anna Kmiołek
41,55 zł / szt.
- Autorzy:
Dodaj do porównania

Repetytorium i testy egz. Kelner Kwal. T.10 WSiP - Renata Szajna
39,64 zł / szt.
- Autorzy:
Dodaj do porównania

Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
45,29 zł / szt.
Dodaj do porównania

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie - Anna Derbis, Lidia Linka
29,31 zł / szt.
- Autorzy:
Dodaj do porównania

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność - (red.) Karol Krajewski, Anna Sawicka-Muchewicz (r
30,92 zł / szt.
Dodaj do porównania

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15 - praca zbiorowa
21,15 zł / szt.
- Autorzy:
Dodaj do porównania

Testy kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia... - Karolina Mikołajczyk-Nieckarz, Małgorzata Włodarc
15,74 zł / szt.
Dodaj do porównania

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III - Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńsk
32,02 zł / szt.
Dodaj do porównania

Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4. - Piotr Dominik, Katarzyna Przybylska-Dominik
34,07 zł / szt.
Dodaj do porównania

Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP - Krystyna Jarosz
34,07 zł / szt.
- Autorzy:
Dodaj do porównania

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2 - Joanna Ewa Kowalska
23,88 zł / szt.
- Autorzy:
Dodaj do porównania

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1 - Joanna Ewa Kowalska
23,88 zł / szt.
- Autorzy:
Dodaj do porównania

Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.10 - Wioletta Rutkowska
22,33 zł / szt.
- Autorzy: